УВАГА! Для учасників пробного ЗНО ...

2021-03-23

Для учасників пробного ЗНО будуть розміщені запрошення-перепустки

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти повідомляє, що в особистих кабінетах усіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО до 25 березня будуть розміщені запрошення-перепустки на пробне тестування, в яких зазначено інформацію про час і місце проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Радимо ознайомитися з мережею пунктів проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання Донецької та Луганської областей і маршрутами доїзду на сайті Донецького РЦОЯО http://test.dn.ua/.

Нагадаємо, що пробне тестування з усіх предметів відбудеться 10 квітня.

Визначити результати пробного ЗНО можна за допомогою онлайн-сервісу, який буде відкрито з 10 по 14 квітня 2021 року, а вже 12 квітня будуть оприлюднені правильні відповіді на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Кожний зареєстрований учасник, крім обраного для пробного ЗНО предмета, зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів.

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.

Для допуску до пункту учаснику пробного ЗНО необхідно мати при собі паспорт та запрошення-перепустку.

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi